Standardizovano softversko poslovanje

Kako da sigurno poboljšate efikasnost poslovanja?

Proventum računovodstvo je namenjeno preduzećima koja žele da automatizuju finansijsko poslovanje, sprovedu pravnu regulativu i u realnom vremenu prate svoje poslovanje, bilans stanja i uspjeha, pregled stanja na računima po bankama, dospjele obaveze i još mnogo toga, a zasigurno će postati autopilot vašeg poslovanja..

Instant, online, u minuti

Uvjerite se i sami

Zašto smo najbolje rješenje za vaše preduzeće?

Proventum vam je potreban ukoliko joś uvijek nemate digitalnu arhivu dokumentacije i u svakom momentu nijeste u mogućnosti da pronadjete dokument za manje od minutu gdje god se nalazili. Ukoliko svakog dana na klik nemate stanje profita,duga prema dobavljačima ili neke druge obaveze (PDV stanje,obaveze kupaca dobavljača,obaveze za plate..)

Prati realno poslovanje

  Proventum je kreiran na osnovu iskustava iz poslovanje realnih preduzeća, svaki dio aplikacije je kreiran prema stvarnim zahtjevima klijenata uz praćenje standarda kvaliteta u menadzmentu i organizaciji, to ga zaista čini vrlo posebnim softeverom.

Zaista je brz

  Korišćenjem najsofisticiranijih tehnologija, razvili smo visoko optimizovano i intuitivno okruženje u kome ćete uživati. Minimalno čekanje na povratne informacije i generisanje izvještaja je ono što ćete posebno cijeniti, jer mi cijenimo vaše vrijeme.

Stvarna podrška

  Naš call centar vam je uvijek dostupan, bez komplikovane procedure, dobićete uvijek željeno riješenje, jer su naši programeri i računovodje uvijek spremni da vam izadju u susret. Sprovodimo obuke osoblja i radimo na poboljšanju naše usluge koja je uvijek ukljućena u cijenu.

Digitalni asistent

Šta je to Proventum ?

Proventum je Vaš digitalni asistent jer prati vaše potrebe i vaš rad i usmjerava vas da radite na pravilan i zakonit način jer je postavljen tako da vi radite svoje redovne aktivnosti,a on ih prati i daje rezultate i od tih rezultata automatski kreira obrasce koje predajete državi na primjer PDV obrazac,IOPPD obrazac za plate i druga važna dokumenta. Vaše je samo da radite svoj posao dok Proventum brine o tome da sve bude pravilno posloženo po medjunarodnim standardima,zakonima i najboljom praksom. Smatramo da je Proventum rješenje budućnosti jer Vam omogućava da digitalno transformišete arhivu, dokumentaciju ,računovodstvo i osnovne poslove procese Vašeg preduzeća.  

image

Tehnologija budućnosti

Vaš digitalni asistent

Koliko biste platili asistentu koji radi za vas non stop u pola dana ili pola noći uvijek Vam je na dohvat ruke i realnom vremenu odnosno u svakom momentu je spreman da Vam pruži cjelokupnu finansijsku sliku  čak i na Vašem mobilnom uređaju ? Koliko biste platili asistentu koji ima preko 25 godina iskustva u poslovanju, kojeg je obučavalo preko 20 ljudi i prenijelo mu znanje ? Koliko bi cijenili asistenta koji je upoznat sa svim relevantnim medjunarodnim računovodstvenim standardima koji poštuje važne Evropske standarde kvaliteta i posjeduje licence koje garantuju kvalitet poslovanja ISO 9001:2015 koji čuva vaše poslovne informacije po standardima za bezbjednost informacija ISO/IEC 27001:2013, a Vaše lične podatke u skladu sa Opštom evropskom uredbom o zaštiti ličnih podataka (GDPR)?

image

Zamislite sada idealnog zaposlenog

Koliko biste cijenili tu osobu?

Koja stalno ažurira svoje znanje u odnosu na nove propise, zakone zahtjeve i servira vam ih u veoma kratkom roku?

Koliko bi platili tu osobu?

Koja ima iskustvo sa više stotina različitih biznisa iz različitih djelatnosti i spremna je da to znanje da vama?

Kako bi ste motivisali tu osobu?

Koja vam da svo to znanje,a nikada Vas neće napustiti osim ukoliko vi to ne odlučite?

u osnovi je standard

Zašto je Proventum bolji u odnosu na klasično računovodstvo?

 • Klasična postavka računovodstva je takva da vi zavisite od računovodstva Proventum je posatvljen tako da on zavisi od vas
 • Klasična postavka računovodstva je takva da vi morate da razmisljate da li ste dostavili informacije dokumentaciju i ostalo  dok je u Proventumu važno da Vi radite svoj posao,a on preuzima informacije i obrađuje ih
 
image
image

inovativan i korisnički orijentisan

Zašto je Proventum bolji u odnosu na druge aplikacije?

 • Druge aplikacije prodaju module Proventum je cjelokupan sistem
 • Druge aplikacije zahtijevaju ulaganja,pocetnu cijenu i placanje takozvanog odrzavanja kao i vas predlog postavke Proventum dobijate u obliku pretplate bez ulaganja sa svim modulima spremnog za koriscenje i utkanim znanjem i najboljom praksom
 • Većinu drugih aplikacija su radili programeri ispunjavajući zahtjeve računovodja Proventum su radili programeri sa znanjem knjigovodstva poštujući naloge računovodja ali sluśajući zahtjeve i potrebe klijenata prije svega.
 

Nagrađivan projekat

Proventum je 2018. godine bio jedan od nagrađenih projekata i dobio grant za inovativnost od strane Ministarstva nauke. Tokom istog Proventum je bio jedan od najbolje ocijenjenih projekata od strane nezavisnih Evropskih konsultanata.

Globalno prepoznat brend

U oktobru 2020. godine Proventum je izabran među 500 najinovativnijih kompanija Zapadnog Balkana u  okviru projekta rasta koji organizuje svjetska banka u saradnji sa Deloitte-om.

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja