Proventum autopilot of your business

22.02.2021

Besplatan servis za fiskalizaciju bezgotovinskih faktura


Besplatan program za fiskalizaciju bezgotovinskih računa u Crnoj Gori, pregled fiskalizovanih faktura, mogućnost storniranja i izmjene i slanje e-mailom. Nudimo svim zainteresovanim preduzećima preko naše partnerske mreže da fiskalizaciju bezgotovinskih računa vrše jednostavno, sigurno i potpuno besplatno.

 
Program za fiskalizaciju računa

 

Zašto je program za fiskalizaciju faktura besplatan ?

Tokom pandemije, Proventum servisi su dati po promotivnim cijenama. Modul za fiskalizaciju je dio mnogo obimnije i moćnije web aplikacije Proventum Cloud office. Naša želja je da vas upoznamo sa našim riješenjima za organizovanje i vođenje biznisa bazirano prije svega na preciznim i pouzdanim finansijskim izvještajima.
 

Šta se dešava ako ostanete bez interneta?

Bez brige u roku od 24h ste obavezni da fiskalizujete fakturu u tom slučaju. Proventum će prvi put kada uspostavi stabilnu konekciju na mreži za vas fiskalizovati sve fakture koje ste izdali u periodu kada ste bili bez interneta. Zaista nemate razloga za brigu.
 

Vaši podaci su sigurni

Proventum je ISO 27001:2013 sertifikovan, standard koji se bavi bezbijednošću informacija. U procesu smo sertifikovanja za GDPR prema zakonu o sigurnosti ličnih podataka. Vaše fakture su povjerljiva dokumenta vidljiva samo vama. Ukoliko želite da prestanete sa korišćenjem Proventum Cloud offica možete preuzeti sve vaše fakture u pdf obliku i trajno obrisati vaš nalog.
 

Da li može sa mobilnog telefona?

Ukoliko preuzemete ,takodje besplatno, našu mobilnu aplikaciju možete izdavati i slati fakture takodje preko mobilnog uredjaja ili tableta. Aplikacija postoji za Android i IOS uredjaje.

 

Blog
Poslednje novosti:
Čitajte #ProfiZna
icon

Budite informisani

#ProfiZna ono što je bitno za vas

Redovno objavljujemo članke iz oblasti poslovanja, razumjevanja zakona i trendova bitnih za poslovanje. Pratite nas na društvenim mrežama ili se prijavite na naš mjesečni newsletter.


Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja