Upoznajte nas

Zaista ozbiljan cilj

Proventum računovodstvo je namenjeno preduzećima koja žele da automatizuju finansijsko poslovanje, sprovedu pravnu regulativu i u realnom vremenu prate svoje poslovanje, bilans stanja i uspjeha, pregled stanja na računima po bankama, dospjele obaveze i još mnogo toga, a zasigurno će postati autopilot vašeg poslovanja..

Kako je sve počelo

Pročitajte našu priču!

Proventum aplikacija nastala je kao rezultat ideje za unapređenjem poslovanja malih i srednjih preduzeća, ubrzavanjem i olakšavanjem njihovih poslovnih aktivnosti.

Proventum je prva web kancelarija za mala i srednja preduzeća na svijetu koja obuhvata sve procese za podršku od osnivanja preduzeća pa do njihovog rasta i širenja.

Rad od kuće je postao svakodnevnica tako da je neophodno imati online kancelariju poput Proventuma koja će vam biti dostupna gdje god da se nalazite. Pomoću Proventum-a možete lako i brzo registrovati vaše preduzeće, kreirati svu neophodnu dokumentaciju i automatizovati finansijsko poslovanje bez opterećivanja o zakonskim regulativama zato što se Proventum automatski prilagođava svim nastalim promjenama. Aplikacija Vam omogućava da imate svu dokumentaciju u elektronskom obliku, da primate i kreirate fakture i generišete neophodne obrasce (PDV, IOOPND itd.) kao i najvažnije da u svakom trenutku budete informisani o finansijskom stanju vaše kompanije.

Jednostavno, sa Proventum-om možete voditi svoju kompaniju putem jednostavnog klika.

O kvalitetu našeg softvera govori i činjenica da smo 2018. godine dobili nagradu za inovativnost i finansiranje i podršku od strane Ministarstva nauke. Proventum je bio jedan od najbolje ocijenjenih projekata od strane nezavisnih Evropskih konsultanata.

25 godina iskustva

    Imamo dugogodišnje iskustvo kao pružaoci finansijskih, pravnih, administrativnih i konsalting usluga. Pretočili smo to iskustvo u ozbiljan softver koji objedinjuje sva ta znanja.

Višestruko smo nagradjivani

    Pripadamo grupi od 500 najinovativnijih preduzeća u jugoistočnoj Evropi. Takodje smo dobili grant od Ministarstva nauke kao inovativno preduzeće.

Stvarna podrška

    Naš call centar vam je uvijek dostupan, bez komplikovane procedure, dobićete uvijek željeno riješenje, jer su naši programeri i računovodje uvijek spremni da vam izadju u susret. Sprovodimo obuke osoblja i radimo na poboljšanju naše usluge koja je uvijek ukljućena u cijenu.

Digitalni asistent

Ciljevi

  • Automatizovati računovodstvene procese i omogućiti kompanijama da smanje troškove zamjenjujući skupe softvere Proventum-om sa kojim će imati sve poslovne procese na jednom mjestu.
  • Promijeniti način dosadašnjeg poslovanja i uskladiti se sa nadolazećim planovima kako Evropskih zemalja tako i cijelog svijeta.
  • Ići u korak sa trendovima digitalizacije.
 

image

Tehnologija budućnosti

Vizija

Naša vizija je napraviti aplikaciju koja će pokrivati sve poslovne procese sa kojima se preduzeće može susresti. Vjerujemo da naš tim je kvalitetan i da može odgovoriti na zahtjeve različitih tržišta i prilagoditi aplikaciju istim. Smatramo da Proventum ima ogroman potencijal i da će postati obavezna platforma malih i srednjih preduzeća.

image

Digitalni asistent

Misija

Naša misija je da obezbijedimo konstantnu inovativnu podršku koja će našim klijentima pružiti najbolje rezultate u odnosu na cijenu i kvalitet. Imamo zadatak da konstantno unapređujemo aplikaciju i prilagodimo je prventstveno Evropskim poslovnim standardima a kasnije i šire.  

image

u osnovi je standard

Prednosti Proventuma

Sigurnost podataka – Posjedujemo SSL sertifikat kojim Vam garantujemo sigurnost i bezbjednost Vaših podataka.

Izvještavanje u realnom vremenu – Automatizovano i personalizovano izvještavanje u realnom vremenu

Lak za korišćenje – Tokom svih procesa nudimo video i tekstualna objašnjenja o narednom koraku

Visoke performanse – Brz rad aplikacije baziran je na one page tehnologiji.

 
image

Nagrađivan projekat

Proventum je 2018. godine bio jedan od nagrađenih projekata i dobio grant za inovativnost od strane Ministarstva nauke. Tokom istog Proventum je bio jedan od najbolje ocijenjenih projekata od strane nezavisnih Evropskih konsultanata.

Globalno prepoznat brend

U oktobru 2020. godine Proventum je izabran među 500 najinovativnijih kompanija Zapadnog Balkana u  okviru projekta rasta koji organizuje svjetska banka u saradnji sa Deloitte-om.

Promo video

Kako Proventum cloud office funkcioniše

Pogledajte zašto Proventum unapredjuje vaše poslovanje.

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja