Prijava za korišćenje fiskalizacije


pouzdano

Elektronska fiskalizacija
bezgotovinskih računa

Pouzdan i brz servis za fiskalizaciju faktura. Kreiranje korektivne fakture, knjižno odobrenje, multivalutne fakture, višejezične fakture, arhiva fiskalizovanih faktura. Pored toga možete imati i stanje PDV obaveze u realnom vremeni, kao i stanje vaših finansija u realnom vremenu, prihodi rashodi, osnovna sredstva.

Prijavite se

22.02.2021

Siguran servis za fiskalizaciju bezgotovinskih faktura do kraja 2021


Najbolji program za fiskalizaciju bezgotovinskih računa u Crnoj Gori, pregled fiskalizovanih faktura, mogućnost storniranja i izmjene i slanje e-mailom. Nudimo svim zainteresovanim preduzećima preko naše partnerske mreže da fiskalizaciju bezgotovinskih računa vrše jednostavno i sigurno.

Šta se dešava ako ostanete bez interneta?

Bez brige u roku od 24h ste obavezni da fiskalizujete fakturu u tom slučaju. Proventum će prvi put kada uspostavi stabilnu konekciju na mreži za vas fiskalizovati sve fakture koje ste izdali u periodu kada ste bili bez interneta. Zaista nemate razloga za brigu.
 

Vaši podaci su sigurni

Proventum je ISO 27001:2013 sertifikovan, standard koji se bavi bezbijednošću informacija. U procesu smo sertifikovanja za GDPR prema zakonu o sigurnosti ličnih podataka. Vaše fakture su povjerljiva dokumenta vidljiva samo vama. Ukoliko želite da prestanete sa korišćenjem Proventum Cloud offica možete preuzeti sve vaše fakture u pdf obliku i trajno obrisati vaš nalog.
 

Potrebna vam je masovna fiskalizacija?

Možete koristiti vaš sistem povezujući ga sa našim sistemom za fiskalizaciju i fiskalizovati do 10 000 faktura po satu, ukoliko imate ovakav zahtjev pozovite na 069 013 222

Za sva pitanja na raspolaganju vam je naš CALL CENTAR Pozovi
Cijenovnik


Starter

EUR 9.99 + PDV mjesečno

  • do 20 faktura mjesečno

Pro

EUR 14.99 + PDV mjesečno

  • do 40 faktura mjesečno

Extended

EUR 19.99 + PDV mjesečno

  • do 60 faktura mjesečno
icon

Budite informisani

#ProfiZna ono što je bitno za vas

Redovno objavljujemo članke iz oblasti poslovanja, razumjevanja zakona i trendova bitnih za poslovanje. Pratite nas na društvenim mrežama ili se prijavite na naš mjesečni newsletter.


Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja