PROVENTUM - Cloud office

O nama

Pročitajte našu priču!

Najbolji način poslovanja u pokretu.

Pomoću Proventum aplikacije možete brzo i lako registrovati novo preduzeće, kreirati svu neophodnu dokumentaciju i automatizovati finansijsko poslovanje bez opterećivanja o zakonskim regulativama zato što se Proventum automatski i redovno prilagođava svim nastalim promjenama.

o nama

šta je proventum?

Naši počeci

Priča o Proventumu počinje 1991. godine, kada su sadašnji vlasnici osnovali svoje prvo MSP, fokusirano na računovodstvo i usluge poslovne podrške. Od samog početka ključni ljudi su imali inovativni pristup i uveli korištenje kompjutera u poslovima malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, zamijenili papire sa elektronskom arhivom, a zaposleni su zamijenili registratore sa laptopovima. Rad je postao mnogo brži i efikasniji, a zadovoljstvo kupaca i zaposlenih sve veće. Kao lider tržišta u zemlji prvi smo zamijenili fizičku dokumentaciju sa elektronskom arhivom za svoje klijente i uveli upravljanje dokumentima kroz softver DMS-a u Crnoj Gori od 2008.

Naša evolucija

Nakon toga smo odlučili da počnemo razvijati poslovanje na Cloud-u. Razvoj inovativnih usluga za poslovnu podršku i širokom mrežom saradnika, dovela nas je do brojnih nagrada i do pozicije vodećeg provajdera u poslovnoj podršci i ICT rješenjima. U 2014. godini nakon prvih proba inovativnog softvera PROVENTUM, za mala i srednja preduzeća, naš tim i klijenti su prepoznali dodatnu vrijednost i potencijal rasta od uvođenja najsavremenije tehnologije u malim i srednjim preduzećima za svoje svakodnevno poslovanje. Stoga se rezultati ogledaju u našoj viziji mala i srednja preduzeća postanu korisnici Proventuma.

Naša misija

Naša misija je pružiti online poslovnu podršku bez premca u odnosu cijene i kvaliteta. Postepenim uvođenjem novih usluga, u stalnom smo rastu. Danas, nakon 25 godina, mi smo lider na regionalnom tržištu, sa 25 zaposlenih i širokom mrežom saradnika.

 

Promo video

Kako Proventum cloud office funkcioniše

Pogledajte zašto Proventum unapredjuje vaše poslovanje.